Nieuws

Geslaagd Jubileumfeest Noppes 30 jaar!

Geplaatst op Categorieën Evenement

Zaterdag 28 okt 2023 hadden we met zijn allen een fantastisch Jubileumfeest! Buurtsalon Jeltje was van 15u ‘s middags tot ‘s avonds 22u bomvol (ca 80 gasten). FOTO MIDDEN Na de intelligente voorstelling Geld en Genoeg, van Dette Glashouwer, over het mondiale geldsysteem, deden we om terug te keren naar onszelf olv Floris een verbindingsspel met als … Lees verder “Geslaagd Jubileumfeest Noppes 30 jaar!”

Contributie Noppes 2023

Geplaatst op Categorieën Mededeling

Bericht van de penningmeester Per 1 juni begint het nieuwe contributiejaar. Het bedrag is € 20,-. Met stadspas € 17,50. NL55 TRIO 0320 1970 18 tnv Noppes Amsterdam. Machtigingen worden op 30 juni afgeschreven. Of: Betaal nu meteen! Van jullie bijdrage betalen we de kantoorhuur, telefoon, verwarming, internet, website en nog veel meer! Alvast bedankt! DOPHEIDE

Wat is het Joepie-fonds ook al weer .. ?

Geplaatst op Categorieën Mededeling

Als een noppeslid zijn of haar lidmaatschap opzegt en er staan nog noppen op de desbetreffende noppenrekening vraag ik altijd of zij die noppen wil overmaken naar het Joepiefonds. Wat is dat? Het Joepiefonds? wordt er dan gevraagd. Het Joepiefonds is een noppenrekening waar leden aanspraak op kunnen maken als zij hulp nodig hebben en … Lees verder “Wat is het Joepie-fonds ook al weer .. ?”

Uitreiking koffiewandelprijzen

Noppes Koffiewandelingen 2021 Floris04 en Magnani doen de aftrap op 17 januari, midden in een lockdown, en koffiewandelen een middagje door de Nieuwmarktbuurt. We praten bij over het bestaansrecht van Noppes, privézaken en nog veel meer. Mild met elkaar omgaan, was een van onze conclusies, en onze leden koesteren. We ontdekten elkaar opnieuw én een … Lees verder “Uitreiking koffiewandelprijzen”